Min favvospellista

Här nedan kommer en liten story om mina favoritlåtar genom åren följt av min favvoplaylist.. Kiss kiss!!
Mitt musikintresse började sent på gymnasiet då alla vår Elvis Presley slog igenom, jag fick min första vinylskiva av min gode vän Gandalf. Oj som Elvis kunde svänga på höfterna!! Det är faktiskt från honom som jag ärvt mina fantastiska moves.. Kiss kiss.. Sedan kom jag in lite på Jerry Lee Lewis då jag lätt kunde relatera till hans låttext “Great Balls of Fire”.

Många av mina klasskompisar slog på 60-talet och jag ska väl inte sticka under stolen med att jag åkte med mina gamla kompisar i Rolling Stones på deras första USAturneer. Vi hade det rätt stökigt med Jimpan, Janis och Jimmy M innan de trillade av pinn. Då hängde jag med Sinatra innan jag helt hoppade av till att introducera popen med Beatles.

Om 60-talet var ett konstant experimenterande med hallucinationer så blev 70-talet experimentellt på ett annat sätt då Freddie Mercury kom in i mitt liv… Kiss kiss?? Tiden vi hade var fantastisk och jag var även ned och producerade en. Hel del, b.la. Blue Oyster Cult.

80-talet är fortfarande mitt bästa decennium, det var först då jag kände mig trygg i min musikaliska person. Madonnas “Like a Virgin” öppnade verkligen ögonen på mig och inom kort fann jag magiska band och artister som Wham, George Michael, A-ha och Boy George.

90-talet blev helt revolutionerande för mig då det inleddes med Roxette och jag fick upp ögonen för MTV!!!! Helt plötsligt började jag följa fler kvinnliga artister och detta följdes med många ensamma stunder framför TVn…. Tjejerna i Ace of Base och Spice Girls blev mina nya favvisar!!!!

Det nya millenniet gav mig nya musikupplevelser såsom Caesars Palace, A-Teens och Robbie Williams. Som jag kunde nöta ut dessa stackars artister!!! De är nog än idag några av världshistoriens mest sönderspelade låtar.. Kiss kiss

Idag har bystiga Katy Perry tagit en speciell plats i mitt hjärta och i mina by..x…
Sudden och de andra ungdomarna har lärt mig veven och den går som aldrig förr till de elektriska tonerna av uuuuuuuuuberunge Avicii!!!